Sypialnia:

Powierzchnia pokoju:

Dostepne

    Nieuwzględnione

      • * Usługi dodatkowe nie są wliczone w cenę

      Opinie o Athina Airport Hotel 4 STARS

        CL  13 km thessalonikis pereas  ., 57001  Thessaloniki, Saloniki, grecjaZobacz mapęCL13 km thessalonikis pereas, ., saloniki, 57001, grecja Latitude: 40.527242; Longitude: 22.9992538
      Powrót do informacji o hotelu
      40.52724222.99925380
      Athina Airport Hotel
      Punktacja3,4/525 
      • Pokój
         
        3,1 / 5
      • Obiekty
         
        3,1 / 5
      • Czystosc
         
        3,4 / 5
      • Jakosc wyzywienia
         
        2,8 / 5
      • Pracownicy hotelu
         
        3,7 / 5
      • Stosunek jakosci do ceny
         
        3,8 / 5
      Komentarze w 100% rzeczywiste
      Prawdziwe opinie prawdziwych klientów

      11 opinii o Athina Airport Hotel

      Sortuj według
      • Athina Airport Hotel1,5/5

        Para

        Anonym Opublikowany 2018-02-26Komentarz w języku Deutch

        Pozytywny komentarz

        Der Hotelshuttle hat funktioniert.

        Negatywna opinia

        Der Check-In war sehr unterkühlt, da wir den Herren beim Fussball schauen gestört hatten. Das Zimmer war alles andere als sauber und im Bad liefen Ameisen herum. Die Qualität der Einrichtung war unterirdisch und es gab nicht einen internationalen TV Sender. Das einzig Gute am Frühstück war die Maschine für Orangensaft. Wir würden dieses Hotel definitiv nicht mehr buchen, selbst für eine Nacht, wo wir ganz spät ankommen und ganz früh wieder fahren, nicht.

      • Athina Airport Hotel3,2/5

        Rodzina

        Zachowaj anonimowość Opublikowany 2014-09-02Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        Super personnel

        Negatywna opinia

        The address and the map shown at the site doesn't fit to the real address of the hotel, the taxi driver brought me to the hotel because he knew the place, but another way it is impossible to reach to the hotel using the map from the site :(, rooms should be repaired

      • Athina Airport Hotel4,3/5

        Rodzina

        D.Opublikowany 2014-07-26Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        Idealne miejsce na przenocowanie przy lotnisku. Hotelowy bus zawozi gratis na lotnisko (hotel jakieś 2,5 km od lotniska). Fajny basen, kilometr od hotelu stacja BP z zimnymi piwami;-) Duży plus.

        Negatywna opinia

        Hotel w okolicy... lotniskowej. Dziko nieco, nieco na odludziu.

      • Athina Airport Hotel4,6/5

        Para

        Zachowaj anonimowość Opublikowany 2014-06-22Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        Za tą cenę super wybór. Darmowy transfer z/na lotnisko bardzo ułatwia dotarcie, bo hotel choć położony tylko 2 km od lotniska, to trochę na uboczu.

      • Athina Airport Hotel2,8/5

        Rodzina

        Ανώνυμο Opublikowany 2014-04-09Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        Τιμή και η τοποθεσία

        Negatywna opinia

        Η μπανιέρα είχε τρίχες , νερά έτρεχαν από το σιφώνι της αποχέτευσης , αν το δωμάτιο ετοιμαστηκε πολύ λίγο πριν μπούμε μέσα , η τηλεόραση αντικαταστάθηκε γιατί δεν λειτουργούσε - (μπράβο στον φιλότιμο τεχνικό που ήρθε αμέσως)

      • Athina Airport Hotel2,3/5

        Znajomi

        AnonimowoOpublikowany 2013-08-19Komentarz w języku Français

        Pozytywny komentarz

        Piscine très agréable Navette toujours à disposition Personnel sympa

        Negatywna opinia

        Petite chambre au sous sol avec petite fenêtre baignoire complètement délabrée

      • Athina Airport Hotel1,8/5

        Rodzina

        AnonimowoOpublikowany 2013-07-29Komentarz w języku Français

        Negatywna opinia

        nous avions reserve une suite nous nous sommes retrouves a 4 dans une toute petite chambre et les enfants sur des lits de camps defonces. un scandale!

      • Athina Airport Hotel3,3/5

        Singiel

        AnonimowoOpublikowany 2013-06-11Komentarz w języku Français

        Pozytywny komentarz

        free shuttle to airport

      • Athina Airport Hotel3,2/5

        Singiel

        ZeXoMaNOpublikowany 2013-06-04Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        good value for money that's for sure.

        Negatywna opinia

        Staff on reception desk were so unproffesional, like they are working for free or it's my fault that they work here. Also they were giving people internet which they know it doesn't work... I needed to find solution and ask people around to give me password to connect to their private network which worked only... Last day when I was leaving I paid about 12 eur more because I didn' book through the web page that last day, and first day when I came they said don't worry, you don't need to book you will pay the same amount for room when you leave hotel. ALSO SHUTTLE BUS WAS LATE ALL THE TIME AT LEAST 30 MIN, I MEAN WHAT'S THE POINT TO SAID HE WILL TO SAY THAT HE WILL COME EARLIER AND THEN PEOPLE ARE WAITING 30-40 MIN AT LEAST FOR NOTHING.

      • Athina Airport Hotel3,8/5

        Znajomi

        mariaOpublikowany 2012-09-10Komentarz w języku Español

        Pozytywny komentarz

        Hotel ideal para lo que buscabamos, próximo al aeropuerto para poder descansar unas horas y continuar nuestro viaje por grecia. Muy util el servicio de transfer al aeropuerto a cualquier hora, nosotros llegamoa a las dos de la madrugada y vinieron a por nosotros. Desayuno suficiente. Relaccion calidad / precio muy buena


      Strona  1  z  2