Sypialnia:

Powierzchnia pokoju:

Dostepne

    Nieuwzględnione

      • * Usługi dodatkowe nie są wliczone w cenę

      Opinie o Campanile Wroclaw Stare Miasto 3 STARS

        CL  wladyslawa jagielly  7, 50-201  Wroclaw, Wrocław, polskaZobacz mapęCLwladyslawa jagielly, 7, wrocław, 50-201, polska Latitude: 51.1167752; Longitude: 17.0259189
      Powrót do informacji o hotelu
      51.1167752017.02591890
      Campanile Wroclaw Stare Miasto
      Punktacja4,3/5123 
      • Pokój
         
        4,1 / 5
      • Obiekty
         
        4,2 / 5
      • Czystosc
         
        4,4 / 5
      • Jakosc wyzywienia
         
        4,2 / 5
      • Pracownicy hotelu
         
        4,6 / 5
      • Stosunek jakosci do ceny
         
        4,3 / 5
      Komentarze w 100% rzeczywiste
      Prawdziwe opinie prawdziwych klientów

      60 opinii o Campanile Wroclaw Stare Miasto

      Sortuj według
      • Campanile Wroclaw Stare Miasto4,3/5

        Para

        Lord SmytheOpublikowany 2019-09-25Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        Helpful staff , good location,

      • Campanile Wroclaw Stare Miasto4,0/5

        Znajomi

        Anonymous Opublikowany 2019-07-24Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        enjoyed our stay , easy to get into the old town and to access public transport. Staff always helpful. We'd definitely recommend.

      • Campanile Wroclaw Stare Miasto4,2/5

        Rodzina

        Zachowaj anonimowość Opublikowany 2018-02-20

        Pozytywny komentarz

        Lokalizacja blisko centrum.

        Negatywna opinia

        Brudna muszla WC

      • Campanile Wroclaw Stare Miasto3,0/5

        Para

        Zachowaj anonimowość Opublikowany 2018-02-14

        Negatywna opinia

        Nieadekwatna kategoryzacja do oferowanego standardu.

      • Campanile Wroclaw Stare Miasto4,7/5

        Rodzina

        Anonymous Opublikowany 2018-01-06Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        Staff is super!

      • Campanile Wroclaw Stare Miasto3,8/5

        Para

        Zachowaj anonimowość Opublikowany 2017-11-07

        Negatywna opinia

        W soku na śniadaniu pływają muszki. To jedna z uwag.Proszę zrobić mały audyt śniadań w Państwa hotelu.

      • Campanile Wroclaw Stare Miasto5,0/5

        Para

        Zachowaj anonimowość Opublikowany 2017-10-30

        Pozytywny komentarz

        Wszystko super. Bardzo dobrze urządzony - świetne rozwiązanie w postaci długiego blatu pod oknem. Można pić kawę i podziwiać uroki miasta. Polecam bardzo bardzo. Super wygodne łóżko. Bezpłatny parking. Kulturalny personel

      • Campanile Wroclaw Stare Miasto3,5/5

        Para

        Zachowaj anonimowość Opublikowany 2017-10-16

        Negatywna opinia

        Jedzenie fatalne nie polecam, minus za brak szczotki do muszli klozetowej.

      • Campanile Wroclaw Stare Miasto4,8/5

        Znajomi

        Sirio ForellOpublikowany 2017-07-06

        Pozytywny komentarz

        Hotel zlokalizowany ok. 10 minut pieszo od Rynku Starego Miasta. Sam obiekt bardzo przyjemny. Pokoje nieduże ale czyste i schludne. Wygodne łóżka. W łazience wanna wraz z prysznicem. Śniadania nieco monotonne przy dłuższym pobycie ale z kawą z ekspresu, świeżym pieczywem, wędlina, serami i warzywami. Hotel godny polecenia.

      • Campanile Wroclaw Stare Miasto4,8/5

        Para

        Zachowaj anonimowość Opublikowany 2017-06-20

        Pozytywny komentarz

        Bardzo dobra lokalizacja. Bardzo ładne i czyste pokoje.

        Negatywna opinia

        Czasami brak ciepłej wody w łazience.


      Strona  1  z  6