Sypialnia:

Powierzchnia pokoju:

Dostepne

    Nieuwzględnione

      • * Usługi dodatkowe nie są wliczone w cenę

      Opinie o Comodoro 4 STARS

        CL  av. 3ra y calle 84, La havana, Havana, kubaZobacz mapęCLav. 3ra y calle 84, havana, kuba Latitude: 23.1067058120103; Longitude: -82.4452838858815
      Powrót do informacji o hotelu
      23.10670581201030-82.44528388588150
      Comodoro
      Punktacja3,3/529 
      • Pokój
         
        3,2 / 5
      • Obiekty
         
        3,0 / 5
      • Czystosc
         
        3,3 / 5
      • Jakosc wyzywienia
         
        3,3 / 5
      • Pracownicy hotelu
         
        3,4 / 5
      • Stosunek jakosci do ceny
         
        3,3 / 5
      Komentarze w 100% rzeczywiste
      Prawdziwe opinie prawdziwych klientów

      (*) Usługi dodatkowe nie są wliczone w cenę.

      23 opinii o Comodoro

      Sortuj według
      • Comodoro1,3/5

        Znajomi

        MiguelOpublikowany 2018-01-26Komentarz w języku Español

        Pozytywny komentarz

        El buffet ofrece calidad y frusta fresca

        Negatywna opinia

        Es un hotel espantoso, sucio, con goteras y sin agua caliente. Nuestra experiencia para una noche fue malísima. Una de las mantas tenía un pegote negro asqueroso. Comentamos el tema de las goteras en el cuarto de baño y nos dijeron que era normal cuando llovía..... Vamos un despropsito

      • Comodoro1,8/5

        Znajomi

        Anonimo Opublikowany 2018-01-21Komentarz w języku Italiano

        Negatywna opinia

        Renotate 2 camere ma alla fine trasferiti nel bungalow perché le camere erano sporche e senza acqua calda. Nessuna scusa ne spiegazione da parte del personale dell’albergo

      • Comodoro2,5/5

        Rodzina

        Anoniem Opublikowany 2017-12-26Komentarz w języku Nederlander

        Pozytywny komentarz

        Cubanen zijn sociaal. human en arm. Ondanks alle onmogelijkheden, is deze volk trost en vrolijk.

      • Comodoro2,3/5

        Znajomi

        MittenzweiOpublikowany 2017-12-05Komentarz w języku Deutch

        Negatywna opinia

        Online-Buchung über Hotelopia war ein Fake !!! Ich habe das Hotel online 2 Tage vor Ankunft über Hotelopia gebucht. Als wir ankamen war die Buchung im Hotel Commodore nicht bekannt. Da es schon nach 22.00 Uhr war und die Übernachtung brauchten, mussten wir den vollen Preis bar nachzahlen. Ich forder Hotelopia auf das Geld zurück zu überweisen. Online booking over Hotelopia is a Fake !!!! My online booking over Hotelopia was not known in the Hotel Commodore. We had once again pay cash in the Hotel. Also we had twice pay the same price.

      • Comodoro1,3/5

        Para

        AnónimoOpublikowany 2017-08-21Komentarz w języku Español

        Pozytywny komentarz

        posicion geografica del hotel buena y peraonal amable

        Negatywna opinia

        falta de limpieza y todo en gwneral dejado la mayor parte delntiempo sin aire acondicionado sin agua y sin Internet

      • Comodoro2,8/5

        Rodzina

        Anoniem Opublikowany 2017-07-23Komentarz w języku Nederlander

        Pozytywny komentarz

        Vriendelijk personeel, zeer correct best uitgebreid ontbijtbuffet, klein restaurant zeker ook goed met leuk wijnkaartje.

        Negatywna opinia

        Het hotel is verouderd en in Cuba niet simpel om dingen te vervangen of te vernieuwen,ze zijn er deels met bezig, maar dat wil niet zeggen dat simpele dag dagelijkse te onderhouden dingen zoals de glazen hotel inkomdeuren te reinigen niet kunnen, IEDEREEN zijn vingers van de vorige dagen staan er nog mee op. Hygiëne badkamers kan ook beter, wij zaten in een oudere kamer en ik heb daar toch best wat grenzen moeten verleggen vooraleer ik in de douche ging....

      • Comodoro3,8/5

        Singiel

        ТатьянаOpublikowany 2017-05-15Komentarz w języku

        Pozytywny komentarz

        Отличное расположение вдали от шумного центра. Есть бассейн. До центра города 10 на такси. Менеджер отеля was very helpful to me.

      • Comodoro4,7/5

        Para

        Anonym Opublikowany 2017-02-12Komentarz w języku

        Pozytywny komentarz

        Betjeningen og servicen var bra utenom frakten mellom hotellene som de lovet å betale. Betalte bare en vei! Lå fint til.

        Negatywna opinia

        Var overbooket slik at vi ble sendt til et annet hotell. Ble urolig da vi bare hadde to døgn på hotellet. Ubehagelig og en ekstra belastning for oss at de unndrog seg å betale for privat bil som kjørte oss tilbake til hotellet. Vi var lovet fri frakt!bildrosje. Vi var lovet fri

      • Comodoro2,5/5

        Para

        Anonym Opublikowany 2014-11-20Komentarz w języku Deutch

        Negatywna opinia

        Wir sind am Anreisetag angekommen und bekamen nicht das von uns gebuchte Zimmer, sondern sollten in ein benachbartes Hotel einziehen, das einige Kilometer entfernt lag. Uns wurde keine Transferhilfe angeboten. Auch war das alternative Hotel noch schlechter als das Comodoro und das Personal dort war nicht über die Anreise von uns infoermiert. Ich werde mich noch bei Hotelopia separat beschweren.

      • Comodoro4,2/5

        Rodzina

        ElisabethOpublikowany 2014-04-15Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        Vi bodde i en av bungalowene, og var veldig fornøyd med den. Store rom, noe slitt møblement, men rent og fint. Bra frokostbuffet, og hyggelig personale.


      Strona  1  z  3