Sypialnia:

Powierzchnia pokoju:

Dostepne

    Nieuwzględnione

      • * Usługi dodatkowe nie są wliczone w cenę

      Opinie o Hilton Gdansk 5 STARS

        CL  targ rybny  1, 80-838  Gdansk, Gdańsk, polskaZobacz mapęCLtarg rybny, 1, gdańsk, 80-838, polska Latitude: 54.353489; Longitude: 18.658056
      Powrót do informacji o hotelu
      54.35348918.658056
      Hilton Gdansk
      Punktacja4,8/523 
      • Pokój
         
        4,9 / 5
      • Obiekty
         
        4,8 / 5
      • Czystosc
         
        4,8 / 5
      • Jakosc wyzywienia
         
        4,7 / 5
      • Pracownicy hotelu
         
        4,9 / 5
      • Stosunek jakosci do ceny
         
        4,8 / 5
      Komentarze w 100% rzeczywiste
      Prawdziwe opinie prawdziwych klientów

      (*) Usługi dodatkowe nie są wliczone w cenę.

      9 opinii o Hilton Gdansk

      Sortuj według
      • Hilton Gdansk4,8/5

        Rodzina

        Anonym Opublikowany 2016-07-12Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        Bra läge, mycket bra service och god frukost.

        Negatywna opinia

        Ibland var pannkakorna och bacon kalla annars mycket god frukost

      • Hilton Gdansk5,0/5

        Rodzina

        BurczakOpublikowany 2015-11-18Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        fantastic , claen, quiet, excellent location for old town. Staff phenomenal . Brilliant for children in the pool

      • Hilton Gdansk4,8/5

        Rodzina

        nikontoveOpublikowany 2015-09-29Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        Flott hotell. God beliggenhet. Deilig spa-avdeling....

      • Hilton Gdansk5,0/5

        Znajomi

        Anonym Opublikowany 2015-09-22Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        Stort dobbeltrom, gode senger med gode puter. Veldig god frokost med mye å velge mellom. Ligger sentralt til med kort vei til gamlebyen. Svømmebassenget prøvde vi ikke. Takterrassen har fin utsikt til havnen. Anbefales!

        Negatywna opinia

        Ingen.

      • Hilton Gdansk5,0/5

        Rodzina

        Bozena G.Opublikowany 2015-07-23Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        Hotel swietnie polozony, czysty, obsluga bardzo uprzejma i sprawna.Szczegolna atrakcja to basen na najwyzszym pietrze i otwarta przestrzen na dachu hotelu gdzie mozna sie opalac, poczytac albo podziwiac widok .Sniadania bardzo dobre, duzy wybor i obsluga bardzo mila.Pobyt w tym hotelu byl bardzo udany i na pewno bedac ponownie w Gdansku skorzystam z jego oferty.

      • Hilton Gdansk5,0/5

        Para

        Anonym Opublikowany 2015-03-25Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        Kjempefint hotell.

      • Hilton Gdansk5,0/5

        Koledzy z pracy

        team.shineOpublikowany 2013-03-03Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        opening hours swimmingpool are now perfect. still good breakfast and roomprice affordable

      • Hilton Gdansk5,0/5

        Znajomi

        IrinaOpublikowany 2012-12-05Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        Thank you :-)

      • Hilton Gdansk5,0/5

        Rodzina

        AnonimowoOpublikowany 2012-11-01Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        A very nice stay, on all counts, as you can see from my ratings. If I come back to Gdansk, I will definitely use the Hilton again. Friendly, professional staff, excellent location, superb food in the restaurant, and lovely facilities. We could not have wanted any more. Thank you.