Sypialnia:

Powierzchnia pokoju:

Dostepne

    Nieuwzględnione

      • * Usługi dodatkowe nie są wliczone w cenę

      Opinie o Platinum Residence 4 STARS

        CL  ul. grzybowska antresola  61b, 00844  Warsaw, Warszawa, polskaZobacz mapęCLul. grzybowska antresola, 61b, warszawa, 00844, polska Latitude: 52.234127; Longitude: 20.987503
      Powrót do informacji o hotelu
      52.23412720.987503
      Platinum Residence
      Punktacja4,3/553 
      • Pokój
         
        4,6 / 5
      • Obiekty
         
        4,4 / 5
      • Czystosc
         
        4,3 / 5
      • Jakosc wyzywienia
         
        3,5 / 5
      • Pracownicy hotelu
         
        4,1 / 5
      • Stosunek jakosci do ceny
         
        4,4 / 5
      Komentarze w 100% rzeczywiste
      Prawdziwe opinie prawdziwych klientów

      (*) Usługi dodatkowe nie są wliczone w cenę.

      26 opinii o Platinum Residence

      Sortuj według
      • Platinum Residence4,7/5

        Znajomi

        El AguaOpublikowany 2018-10-13Komentarz w języku Español

        Pozytywny komentarz

        Muy moderno y equipado

        Negatywna opinia

        Ninguna

      • Platinum Residence4,8/5

        Znajomi

        sOpublikowany 2018-08-04Komentarz w języku Español

        Pozytywny komentarz

        correcto todo y fácil moverse

      • Platinum Residence4,8/5

        Znajomi

        sergiOpublikowany 2018-08-04Komentarz w języku Español

        Pozytywny komentarz

        nuevo y en buen estado, limpieza correcta

        Negatywna opinia

        aunque está un poco alejado hay un metro cerca y con uber se llega por muy poco

      • Platinum Residence1,5/5

        Rodzina

        V RumawasOpublikowany 2018-04-11Komentarz w języku

        Negatywna opinia

        The hotel rip us off. They charged stuff that we didn't order. STAY AWAY! The staff promised to call us, but they even denied our calls.

      • Platinum Residence3,4/5

        Para

        Anonymous Opublikowany 2018-03-21Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        Was nice and clean, very good value for money, and we had a lovely room.

        Negatywna opinia

        Online it said that it had a pool facility, and did not state that the pool was actually part of the hilton next door! I therefore booked here for this reason that we wanted a pool, but then had to pay so much extra to use next doors facilities; you really need to make this more clear when booking as it was completely misleading and i wouldn't have booked here otherwise!!!

      • Platinum Residence4,8/5

        Rodzina

        david chenOpublikowany 2017-09-29Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        הכל תמונות מפות חדשות סרטונים עוד הגדרות כלים כ-15,500,000 תוצאות (0.53 שניות) תוצאות חיפוש מדובר בפעם שניה שאני מתאכסן במלון פלטיניום, מאוד מרוצה ואף הזמנתי את השהות הבאה שלי לדצמבר 2017 4 חדרים ל4 זוגות.מאוד מומלץ ערוך מדובר בפעם שניה שאני מתאכסן במלון פלטיניום, מאוד מרוצה ואף הזמנתי את השהות הבאה שלי לדצמבר 2017 4 חדרים ל4 זוגות.מאוד מומלץ אנגליתרומנית---------------זהה שפהאוזבקיתאוקראיניתאורדואזריתאיגבואיטלקיתאינדונזיתאיסלנדיתאיריתאלבניתאמהריתאנגליתאסטוניתאספרנטואפריקאנסארמניתבולגריתבוסניתבורמזיתבלארוסיתבנגליתבסקיתגאורגיתגאלית סקוטיתגוג׳ארטיגליציאניתגרמניתדניתהאוסההוואיתהולנדיתהונגריתהינדיהמונגוולשיתויאטנמיתזולוחמריתטג׳יקיתטורקיתטלוגוטמיליתיאוואיתיווניתיורובהיידישיפניתכורדיתלאולוקסמבורגיתלטביתלטיניתליטאיתמאוריתמונגוליתמלאיתמלגשיתמלטיתמליאלאםמקדוניתמראטהינורווגיתניאנג׳הנפאליתסבואנוסווהיליסומליתסונדנזיתסותו דרומיתסינדהיתסינהלהסינית (מסורתית)סינית (פשוטה)סלובניתסלובקיתסמואיתספרדיתסרביתעבריתערביתפאשטופולניתפורטוגזיתפיליפיניתפיניתפנג׳אביפריזית מערביתפרסיתצ׳כיתצרפתיתקוסהקוריאניתקורסיקניתקזחיתקטלאניתקירגיזיתקנאדהקרואטיתקריאולית [האיטי]רומניתרוסיתשוודיתשונהתאית We came on a trip from Israel for the second time. This is the second time I have been staying at the Platinum Hotel, very pleased and have even booked my next stay in December 2017 4 rooms for 4 couples. Highly recommended

      • Platinum Residence4,2/5

        Para

        NickOpublikowany 2017-08-30Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        Very nice modern hotel with friendly staff. The room was spacious, modern and tv in bedroom.

        Negatywna opinia

        No exchange of bed sheets and towels within the 3 days we stayed.

      • Platinum Residence5,0/5

        Rodzina

        Zachowaj anonimowość Opublikowany 2017-07-25

        Pozytywny komentarz

        Wszędzie blisko, pokoje o wysokim standardzie. Obsługa miła. WARTO!!!

      • Platinum Residence5,0/5

        Para

        AgnieszkaOpublikowany 2017-07-05

        Pozytywny komentarz

        bardzo przyjemny hotel na weekend, aż nie chciało nam się wyjeżdżać :)

      • Platinum Residence5,0/5

        Para

        Zachowaj anonimowość Opublikowany 2017-06-23

        Pozytywny komentarz

        Przyjemny hotel z miłymi pracownikami.


      Strona  1  z  3