Sypialnia:

Powierzchnia pokoju:

Dostepne

    Nieuwzględnione

      • * Usługi dodatkowe nie są wliczone w cenę

      Opinie o Regent Warsaw Hotel 5 STARS

        CL  av. belwederska  23, 00-761  Warsaw, Warszawa, polskaZobacz mapęCLav. belwederska, 23, warszawa, 00-761, polska Latitude: 52.2076798158281; Longitude: 21.0297811066266
      Powrót do informacji o hotelu
      52.2076798158281021.02978110662660
      Regent Warsaw Hotel
      Punktacja4,5/527 
      • Pokój
         
        4,8 / 5
      • Obiekty
         
        4,6 / 5
      • Czystosc
         
        4,7 / 5
      • Jakosc wyzywienia
         
        4,4 / 5
      • Pracownicy hotelu
         
        4,3 / 5
      • Stosunek jakosci do ceny
         
        4,3 / 5
      Komentarze w 100% rzeczywiste
      Prawdziwe opinie prawdziwych klientów

      14 opinii o Regent Warsaw Hotel

      Sortuj według
      • Regent Warsaw Hotel4,5/5

        Para

        AnónimoOpublikowany 2018-07-28Komentarz w języku Español

        Pozytywny komentarz

        Perfecto para conocer la ciudad Zona muy tranquila no cercana al centro histórico pero excelente comunicacion en bus publico en la misma puerta 5 minutos

      • Regent Warsaw Hotel4,8/5

        Rodzina

        CarlosOpublikowany 2018-01-15Komentarz w języku Español

        Pozytywny komentarz

        Muy accesible, buenas instalaciones y precio razonable.

        Negatywna opinia

        No entiendo que hagan que hacer un bloqueo de 20€ por habitación y día.

      • Regent Warsaw Hotel5,0/5

        Singiel

        Zachowaj anonimowość Opublikowany 2018-01-13

        Pozytywny komentarz

        Super

      • Regent Warsaw Hotel4,2/5

        Rodzina

        XaviOpublikowany 2017-07-30Komentarz w języku Català

        Pozytywny komentarz

        Tot molt net, amb bon esmorzar i amb transport públic a la porta.

        Negatywna opinia

        Tenen un problema amb l'aigua calenta, surt bruta. Ens van canviar d'habitació perque l'aigua calenta sortia marró. En la nova habitació ja no pasava tant però havies de deixar córrer l'aigua una bona estona.

      • Regent Warsaw Hotel5,0/5

        Para

        PawełOpublikowany 2017-01-04

        Pozytywny komentarz

        Duży nowoczesny hotel. Polecam!

      • Regent Warsaw Hotel2,3/5

        Para

        SanczoOpublikowany 2016-11-15

        Pozytywny komentarz

        Zapach na korytarzu

        Negatywna opinia

        Sfernentowany sok na śniadaniu

      • Regent Warsaw Hotel4,0/5

        Para

        Zachowaj anonimowość Opublikowany 2016-11-09

        Pozytywny komentarz

        Ulubiony Hotel w Warszawie

        Negatywna opinia

        Zaczyna się już odczuwać wiek hotelu. W najbliższych latach powinien przejść kapitalny remont.

      • Regent Warsaw Hotel5,0/5

        Para

        AnónimoOpublikowany 2016-08-27Komentarz w języku Español

        Pozytywny komentarz

        Muy bien en general

      • Regent Warsaw Hotel5,0/5

        Rodzina

        Zachowaj anonimowość Opublikowany 2016-01-04Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        Jak najbardziej polecam byłem na weekend i jestem bardzo zadowolony

      • Regent Warsaw Hotel4,0/5

        Znajomi

        Anonymous Opublikowany 2015-11-03Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        The experience was positive in general.clean room, no problems with check in, nice location next to the park.

        Negatywna opinia

        Our room was not cleaned on second day and we were not offered neither fresh towels nor changing the bin. We had not get any replacement for drinking water. The staff was nice but we had to ask them in person for hot drinks during breakfast. Small things that make difference.


      Strona  1  z  2