Sypialnia:

Powierzchnia pokoju:

Dostepne

    Nieuwzględnione

      • * Usługi dodatkowe nie są wliczone w cenę

      Opinie o Oxygen Residence RESIDENCE

        CL  wronia  45, 00870  Warsaw, Warszawa, polskaZobacz mapęCLwronia, 45, warszawa, 00870, polska Latitude: 52.2350269; Longitude: 20.985127
      Powrót do informacji o hotelu
      52.2350269020.985127
      Oxygen Residence
      Punktacja4,6/520 
      • Pokój
         
        4,9 / 5
      • Obiekty
         
        4,8 / 5
      • Czystosc
         
        4,8 / 5
      • Jakosc wyzywienia
         
        4,1 / 5
      • Pracownicy hotelu
         
        4,3 / 5
      • Stosunek jakosci do ceny
         
        4,6 / 5
      Komentarze w 100% rzeczywiste
      Prawdziwe opinie prawdziwych klientów

      (*) Usługi dodatkowe nie są wliczone w cenę.

      14 opinii o Oxygen Residence

      Sortuj według
      • Oxygen Residence5,0/5

        Znajomi

        Juani Jándula Opublikowany 2019-05-15Komentarz w języku Español

        Pozytywny komentarz

        Muy limpio, acogedor y céntrico. Volvería otra vez y las que fueran necesarias. Buena señal del wifi.

        Negatywna opinia

        Ninguna.

      • Oxygen Residence4,8/5

        Znajomi

        Hervorragend Opublikowany 2018-05-17Komentarz w języku Deutch

        Pozytywny komentarz

        Perfekte Lage, man ist in 15 Minuten im Zentrum, in 5 min zu Fuß an der Metro. Die Zimmer sind sehr modern mit einem großen Balkon.

      • Oxygen Residence5,0/5

        Para

        DarekOpublikowany 2017-07-27

        Pozytywny komentarz

        Godny polecenia. Wcześniej byliśmy w hotelu tej samej sieci Platinum Residence oddalonym o około 150 m, który również polecamy wspólnie z małżonką

      • Oxygen Residence4,8/5

        Para

        PawełOpublikowany 2017-07-25

        Pozytywny komentarz

        Całkiem dobra lokalizacja apartamenty przestrzenne, z wyposażenia m.in. 2 tv, aneks kuchenny z kuchenką, kuchenką mikrofalową i tosterem, pralka 2 klimatyzatory, wanna, ręczniki wifi

        Negatywna opinia

        na mały minus zasługuje hałas z klimatyzatora na balkonie, może dałoby się jakoś wygłuszyć i wiatrak w toalecie, może nie wiedziałem jak go wyłączyć i te 100 zł kaucji

      • Oxygen Residence4,7/5

        Rodzina

        Ανώνυμο Opublikowany 2017-05-11Komentarz w języku

        Pozytywny komentarz

        ευρύχωρο δωμάτιο με όλες τις ανεσεις

        Negatywna opinia

        -

      • Oxygen Residence5,0/5

        Rodzina

        AgnieszkaOpublikowany 2017-04-15

        Pozytywny komentarz

        OK, polecam

      • Oxygen Residence4,5/5

        Para

        KlientOpublikowany 2017-03-21

        Pozytywny komentarz

        Bardzo przestronny apartamencik, czysto, sympatycznie i przytulnie. Calkowity zakaz palenia zagrozony kara 617zl wg regulaminu hotelu.

        Negatywna opinia

        Obsługa domofonu i dwie klatki nr VI prowadzą do nieporozumień. Mimo wszystko polecam.

      • Oxygen Residence5,0/5

        Singiel

        GrzegorzOpublikowany 2016-12-12

        Pozytywny komentarz

        sprawnie, szybko i bez żadnych kłopotów

      • Oxygen Residence4,8/5

        Para

        Anonymous Opublikowany 2016-10-11Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        To our surprise the Hotel room was just amazing. Also the receptionists where very helpful to answer any questions we had.

      • Oxygen Residence4,0/5

        Rodzina

        AnikaOpublikowany 2016-02-26Komentarz w języku English

        Pozytywny komentarz

        Dobra lokalizacja

        Negatywna opinia

        brak pościeli dla dziecka, chociaż było zgłoszone przy rezerwacji, pobieranie 100 zł. preautoryzacji minął tydzień jeszcze nie zwrócili


      Strona  1  z  2